Vårt Företag

Grundat 2022 av Andreas och Peter, har Tibro Svets & Bygg AB snabbt etablerat sig som en pålitlig aktör inom byggbranschen. Vi är ett engagerat team som brinner för att leverera högkvalitativa bygglösningar till våra kunder. Med vår kombination av erfarenhet och nytänkande är vi redo att ta oss an allt från små renoveringar till större byggprojekt.

Vårt Team

  • Andreas: Med en bakgrund som svetsare och en förmåga att hantera det administrativa, såsom fakturering, offerter, bokföring och avtal, ser Andreas till att företaget alltid fungerar smidigt och att våra kunder får snabb och professionell service.

  • Peter: Med över 30 års erfarenhet som snickare är Peter vår mästare när det gäller snickeri. Hans omfattande kunskap och noggranna arbetsmetoder säkerställer att varje projekt blir utfört med precision och kvalitet.

  • William: Som en ung och mycket skicklig snickare tar William sig an alla utmaningar med entusiasm och kreativitet. Hans problemlösningsförmåga och moderna tillvägagångssätt kompletterar teamets styrkor perfekt.

    Vårt mål är att förverkliga våra kunders visioner genom noggrann planering, kvalitativt hantverk och en nära dialog med våra kunder. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera resultat som du kan vara stolt över.


Vår process

Kunden Kontaktar Oss

Allt börjar med att du tar kontakt med oss. Oavsett om det gäller nybyggnation, renovering eller tillbyggnad, är vi redo att lyssna på dina behov och önskemål.

Vi Räknar och Förbereder ett Avtal

Efter inspektionen räknar vi noggrant på arbetet för att ge dig en tydlig och detaljerad offert. Här förbereder vi också ett avtal som inkluderar alla aspekter av projektet, från kostnader till tidsplan.


Vi Tittar på Jobbet

För att kunna ge en korrekt och rättvisande offert kommer vi oftast ut till platsen för att inspektera arbetet. Detta steg är viktigt för att förstå projektets omfattning och de specifika förutsättningarna.

Vi Skickar ett Avtal Digitalt

När avtalet är klart skickar vi det digitalt till dig för genomgång. Vi diskuterar också tidsplanen för när arbetet kan utföras, för att säkerställa att allt passar in i dina planer.

Vi Utför Arbetet

När alla detaljer är på plats och avtalet är signerat, sätter vi igång med arbetet. Vårt erfarna team arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att projektet blir klart i tid och med högsta kvalitet.

Från idé till skapande.

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.